LUT-AB - START   Termotransferskrivare,  Kablage,  Etikettskrivare, Krympslang etc.   Länkar   Om företaget   Kontaktuppgifter  
 
Kundunika kabellösningar

Vi har möjligheten att tillfredställa era önskemål när det gäller en unik kabel lösning eller bara en liten modifikation såsom en extra ledare eller slitstarkare mantel.

LUT AB har ett antal samarbetspartners i Europa och Asien som är specialister inom sina områden, vilket gör att vi kan täcka in majoriteten av kundens kabelbehov. Vi är inte styrda av en produktionsenhet utan kan välja den produktions anläggning som är lämplig för kundens önskemål och krav.

Det är kundens behov som avgör vilka material samt konstruktioner vi kommer att föreslå i respektive applikation. Vår erfarenhet från kabelindustrin borgar för att kunden får en så kostnadseffektiv konstruktion som möjligt enligt sina egna önskemål och krav.

Vi arbetar med de flesta material från PVC, PE, silikon till material som är halogen fria eller kräver temperaturer på 300 grader och uppåt.

Nedan är några av de vanligaste isolationsmaterialen som vi arbetar med idag.

PVC, LZOH, PUR, PE, PP, SILIKON, ETFE, FEP, PTFE, PFA

Vi vill bevisa att vi är en konkurrenskraftig kabelleverantör så fyll gärna i förfrågansformuläret och skicka det till oss eller kontakta oss per telefon så kommer vi tillbaks med eventuella frågor eller ett förslag.


 
 
 
© 2024 LUT AB Producent - Fjärrsupport.com